Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara obține o victorie categorică în Cehia, pe terenul lui Kolin

SCM Timișoara obține o victorie categorică în Cehia, pe terenul lui Kolin

SCM Timișoara a avut parte de o victorie facilă în Cehia, pe terenul lui Kolin. Trupa antrenată de Dragan Petricevic s-a impus 107-77, la capătul unui meci pe care l-a tranșat încă din prima repriză.  

Jocul din Cehia a început sub semnul echilibrului, iar primele cinci minute ale sfertului inaugural au decurs în acest sens, SCM Timișoara conducând cu scorul de 10-9. Un parțial de 12-2 al bănățenilor a rupt echilibrul meciului. În ultimul minut al sfertului, Igor Kesar a marcat două triple și Timișoara conducea cu scorul de 30-18. Scott-Grayson și Kesar au marcat primele puncte și din sfertul secund. Jocul a curs într-o singură direcție, iar un run de 8-0 alimentat de Djordjevic și Gajic, a făcut ca diferența să treacă de 20 de puncte. Actul secund avea să se încheie cu același scor ca primul, iar astfel SCM Timișoara o conducea la pauză pe BC Kolin cu scorul de 60-36.

Repriza secundă a început în același mod cum s-a desfășurat și prima, iar SCM Timișoara a avut nevoie de mai puțin de cinci minute să ducă ecartul la 30 de puncte, scor 70-40, după o reușită a lui Gajic. Elevii lui Dragan Petricevic nu au redus din turația motoarelor, iar după 30 de minute de joc tabela din Geosan Arena indica scorul de 87-53 pentru echipa din România. Ultimul act a fost unul fără istoric, în care gazdele au reușit să mai șteargă puțin din handicapul de pe tabelă. Chiar și așa SCM Timișoara a reușit să atingă suta la Kolin, scor final 107-77.

Nikola Gajic și Luka Mitrovic au fost cei mai buni marcatori ai Timișoarei, fiecare cu 21 de puncte. Igor Kesar și-a trecut în cont 16 puncte, iar Tyreek Grayson-Scott a terminat cu 13 puncte.

SCM Timișoara este lider în Grupa B din Alpia Adria Cup cu 7 victorii și o singură înfrângere. Bănățenii mai au două jocuri de disputat în sezonul regulat, acasă cu BC Viena și în deplasare cu Ilirija.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!