Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara rămâne fără unul dintre liderii echipei din sezonul precedent

SCM Timișoara rămâne fără unul dintre liderii echipei din sezonul precedent

SCM Timișoara a anunțat pe paginile de social media ale clubului despărțirea de trei baschetbaliști străini, printre cei menționați fiind și unul dintre liderii „Leilor din Banat” din sezonul 2022/2023.

Bănățenii au notat faptul că Ilija Djokovic, Darrion Strong și Eric McClellan nu vor continua în echipamentul alb-violet. Djokovic a fost printre cei mai importanți jucători din echipa lui Dragan Petricevic, după ce a contribuit cu medii de 14.3 puncte, 6.1 pase decisive și 2.6 recuperări în 27 de partide din LNBM, el fiind principalul pasator al echipei. Conducătorul de joc a suferit o accidentare în seria cu CSM Oradea din prima rundă a playoff-ului și nu a putut evolua în restul postsezonului.

McClellan a fost adus la rândul său pentru stagiunea precedentă și a ajutat clubul cu 9.1 puncte, 3.1 recuperări și 2.5 pase decisive în 33 de apariții în campionat, pe lângă care a jucat în Cupa României și Alpe Adria Cup, asemenea lui Djokovic.

Strong a revenit în Banat, după ce a început ediția trecută la CSM Galați, el fiind și în sezonul 2021/2022 în alb-violet, de data aceasta contribuind cu o medie mai mică de puncte. Americanul a bifat 15 meciuri în Liga Națională pe parcursul stagiunii precedente și a stat cu 7.7 puncte, 2.1 pase decisive, respectiv 37% de la distanță.

„Leii din Banat” au ajuns până în prezent la trei transferuri (Tyreek Scott-Grayson, Victor Legosin, Djordje Dimitrijevic) și i-au păstrat pe Igor Kesar, Laszlo Lazar, Nikola Gajic, Adam Mirkovic, Edward Petrescu, Roland Stanciu, Șerban Horga, Pavle Stajic, Robert Schipor, respectiv Antonio Năsturescu.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!