Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara s-a despărțit de Cristian Mocrițchi

SCM Timișoara s-a despărțit de Cristian Mocrițchi

SCM Timișoara a anunțat în această dimineață, 23 iulie, o nouă despărțire, fiind vorba despre Cristian Mocrițchi, baschetbalist care s-a regăsit în lotul alb-violeților în precedentele trei sezoane.

În vârstă de 23 de ani, Mocrițchi a prins doar cinci partide oficiale pe plan intern (campionat+Cupă), plus alte trei în Alpe Adria Cup pe parcursul stagiunii 2022/2023. În ceea ce privește reușitele personale, baschetbalistul a avut 0.7 puncte, 2.3 recuperări, respectiv 0.7 assist-uri în medie în Cupa României, iar în celelalte două competiții nu a marcat.

Pe lângă Timișoara, Cristian Mocrițchi a evoluat în trecut la nivel de seniori pentru CSM VSKC Miercurea Ciuc în sezonul 2019/2020.

Până în prezent, SCM Timișoara s-a despărțit pe cale oficială de Alexandre Maticiuc, Ilija Djokovic, Eric McClellan și Darrion Strong. În rândul noilor veniți se numără Tyreek Scott-Grayson, Victor Legosin și Djordje Dimitrijevic.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!