Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara și Sirius Târgu Mureș, la primul duel oficial

Andreea Vlase

Andreea Vlase
01.12.2017

SCM Timișoara joacă sâmbătă acasă cu UPM BC Sirius Târgu Mureș. Ambele formații au 7 puncte în clasamentul Ligii Naționale. Timișorencele sunt pe 7 cu un bilanț de 2 victorii și 3 înfrângeri, având o restanță din etapa a doua pe care o vor juca marți la Cluj.

Sirius are o victorie și 5 înfrângeri până acum. Amândouă echipele au rămas fără un succes după anularea rezultatelor lui Phoenix. Echipa din Târgu Mureș nu mai are nici un succes în deplasare după ce a rămas fără cel de la Galați. A pierdut celelalte 3 partide externe: 64-80 la Alba Iulia, 62-91 la Satu Mare și 59-97 la Sfântu Gheorghe.

SCM Timișoara a jucat deja patru meciuri pe propriul teren, fiind învinsă în trei rânduri: 64-82 cu ACS Sepsi, 57-69 cu CSM Satu Mare și 74-76 cu CSBT Alexandria. Singurul succes alb-violet la sala Constantin Jude s-a consemnat în etapa a 4-a, 73-63 cu ultima clasată FCC ICIM Arad.

Sirius are cele mai multe puncte încasate pe meci, 83,5, în timp ce defensiva timișoreană are o medie de 72,4 puncte primite. Alb-violetele au marcat 69,2 puncte/partidă, iar mureșencele au 67 ppg. Bănățencele stau mai bine la recuperare, cu o medie de 40,6, iar mureșencele au 32,3 recuperări/meci.

Va fi prima partidă oficială între cele două echipe. În 13 septembrie au jucat un amical la Târgu Mureș și oaspetele s-au impus cu 82-61.

Meciul dintre SCM Timișoara și UPM BC Sirius Târgu Mureș se joacă sâmbătă de la ora 19 la sala Constantin Jude. Partida va fi arbitrată de Istvan Bertalan, Mate Stretea și Octavian Goina, supervizați de Marius Hurgoi.

*foto: timisoreni.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!