Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara și Universitatea Cluj se întâlnesc a doua oară în două săptămâni

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.12.2017

CS SCM Timișoara primește joi vizita Universității Cluj-Napoca, în primul meci al etapei a 11-a din Liga Națională. Cele două formații s-au întâlnit la începutul lunii când au jucat restanța din etapa a 2-a. A fost singura confruntare de până acum.

La partida din 5 decembrie, gazdele de la „U” s-au impus cu 91-76 după ce și-au adjudecat primele trei sferturi și aveau 21 de puncte avantaj la ultima pauză. Clujencele au marcat 12 triple, cu opt mai mult față de adversare, în timp ce timișorencele au marcat cu 11 libere în plus. De atunci formația lui Dragan Petricevic a mai făcut un transfer. Ucraineanca Olena Samburska nu a debutat încă pentru alb-negre.

Timișorencele au o serie de 3 înfrângeri la rând în LNBF. După eșecul de la Cluj, a urmat cel de la Brașov, cu 71-73, iar duminică alb-violetele au cedat la Sfântu Gheorghe cu 50-72, după ce gazdele au avut un avans maxim de 33 de puncte. La ambele echipe au lipsit principalele marcatoare. Conwright și Filip nu au făcut parte din lotul de 12.

Clujencele au pierdut cele două partide din din campionat care au urmat restanței cu echipa de pe Bega. Ambele au fost în deplasare, la primele două clasate. 66-82 a fost scorul cu care „U” ceda pe terenul campioanei ACS Sepsi. Sâmbăta trecută vicecampioana era învinsă la Satu Mare cu 89-91, după prelungiri.

Cele două echipe sunt vecine de clasament (locurile 7 și 6) și au același număr de puncte, 12, cu 3 victorii și 6 înfrângeri. Universitatea stă mai bine la media de puncte marcate, 72,4 ppg față de 69,9. Alb-violetele au mai puține puncte încasate, 72,7 față de 74,3. Timișorencele au câștigat 2 din cele 5 partide disputate la sala Constantin Jude în campionat, iar clujencele au un bilanț de 2 victorii și 3 înfrângeri în deplasare.

Meciul dintre CS SCM Timișoara și Universitatea Cluj-Napoca se joacă joi, 21 decembrie, de la ora 17, la sala Constantin Jude. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport 3. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!