Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara va juca în Grupa B din Alpia Adria Cup

SCM Timișoara va juca în Grupa B din Alpia Adria Cup

SCM Timișoara va juca și în sezonul 2023/2024 în Alpia Adria Cup. Echipa din Banat a fost repartizată în Grupa B, în cel de al 8-lea sezon din istoria competiției.

Grupa Timișoarei arată astfel:

BC GGMT Vienna (Austria)
SCM Timișoara
BC Geosan Kolin (Cehia)
KK Dubravka (Croația)
CK Redstone Olomoucko (Cehia)
KK Ilirija (Slovenia)

În grupa A se află MKS Dobrowa Gornicza (Polonia), Spisski Rytieri (Slovacia), KK Dinamo Zagreb (Croația), OSC Capital Bulls (Austria), Sluneta Usti N. Labem (Cehia).

SCM Timișoara a jucat și în stagiunea precedentă din Alpia Adria Cup. Atunci, echipa din vestul țării a fost aproape de Final 4, dar a fost eliminată în playoff de către polonezii de la MKS Dobrowa Gornicza.

Sezonul 2023/2024 din Alpia Adria Cup începe pe 18 octombrie, iar Final Four-ul competiției se va desfășura 15-17 martie 2024.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!