Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM U Craiova va lupta pentru prima victorie în „jungla” mureșeană

Noémi Csiki

Noémi Csiki
11.11.2012

luni, 12 noiembrie, ora 19:00

Etapa 7

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

5-1  Fișa meciului 5-1

 

Ultimul meci din cadrul etapei a șaptea va fi cel dintre BC Mureș și SCM U Craiova.

Cele două adversare sunt acum la egalitate de puncte în clasament, cu acelașni număr de meciuri câștigate. Mureșenii, însă, par a fi favoritele, din mai multe motive. În primul rând ei au avantajul terenului propriu; în al doilea rând, echipa din Craiova nu a reușit să câștige niciun meci împotriva mureșenilor. De asemenea, deși cele două echipe au același rezultat până acum în acest sezon, mureșenii au obținut victorii și împotriva unor adversari mai puternici (cum ar fi Ploiești sau Mediaș), iar craiovenii nu au întâlnit încă niciuna dintre echipele cu pretenții la primele locuri. De fapt, acesta va fi, probabil, cel mai greu meci pentru olteni de la începutul sezonului.

Întâlnirea va fi transmisă în direct pe canalul Digi Sport, mâine de la ora 19:00. Arbitrii partidei vor fi Doru Vinași, Mircea Șerban și Dragoș Barbu, iar observatorul va fi Ion Brezea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!