Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Se cunosc semifinalistele din Liga Națională de Baschet Feminin

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.03.2015

Duminică seara s-au aflat cele patru echipe calificate în semifinalele ediției 2014-2015 a Ligii Naționale de Baschet Feminin acestea fiind: câștigătoarea sezonului regulat Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana en-titre CSM Târgoviște, vicecampioana ICIM Arad, respectiv ocupanta locului 4 la finele sezonului regulat, CSU Alba Iulia

Toate cele patru forțe ale baschetului feminin românesc au trecut în sferturi cu 2-0 la general de adversarele lor. Sepsi a dispus de Olimpia Brașov, Târgoviște de Phoenix Galați, ICIM Arad de BCM Tymes Timișoara, în timp ce Alba Iulia de CST BC Alexandria. 

În „careul de ași” vom avea următoarele confruntări:

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vs. CSU Alba Iulia

CSM Târgoviște vs. ICIM Arad

Semifinalele se vor disputa în sistemul „cel mai bun din 3 meciuri”, cu un joc mai mult pe teren propriu pentru echipa mai bine clasată. Prima confruntare este programată pentru data de 29 martie, jocul secund în 1 aprilie, în timp ce eventualele partide decisive în data de 4 aprilie. 

Perdantele din play-off, Olimpia, Phoenix, Tymes și Alexandria, vor lupta pentru locurile 5-8 la finele lunii martie, la București, sub formă de turneu. 

De cealaltă parte, în play-out s-au consemnat următoarele rezultate:

Universitatea Cluj vs. CSU Oradea 2-0 la general

Nova Vita Târgu Mureș vs. SCM CSS Craiova 2-0 la general 

CSM Satu Mare vs. Rapid București 1-1 la general 

Așadar, seria dintre Satu Mare și Rapid va avea nevoie de meci decisiv, partidă programată în data de 25 martie. Abia apoi vom afla cu exactitate duelurile din faza secundă a play-out-ului. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!