Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Se cunosc semifinalistele Final Four-ului Cupei României la baschet feminin

Se cunosc semifinalistele Final Four-ului Cupei României la baschet feminin

Miercuri, 15 ianuarie, Federația Română de Baschet a programat cele patru partide din returul sferturilor de finală ale Cupei României la baschet feminin. Formațiile ce s-au calificat la Final Four sunt FCC Baschet Arad, ACS KSE Târgu Secuiesc, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CS Agronomia București.

Cele mai ușoare victorii au fost obținute de către campioana României, care a trecut de CSM Satu Mare cu scorul de 90-63, și de Agronomia, trupă ce s-a impus la 25 de puncte (70-45) în fața lui CSM Alexandria.

De asemenea, FCC Baschet Arad a învins-o pe CSTBv Olimpia Brașov, scor 78-60, după ce în tur câștigase la doar șase puncte.

Ultima calificată este ACS Târgu Secuiesc, echipă ce s-a confruntat cu CS Universitatea Cluj-Napoca. În Sala Sporturilor „Horia Demian”, jucătoarele din Covasna s-au impus la limită, 57-54, și în returul de ieri (15.01) au învins cu 74 la 66.

Cele mai bune jucătoare ale returului au fost Adrienne Webb (25 de puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepție, 31 la eficiență), Kaila Mobley (28 de puncte, 21 de recuperări, 3 intercepții, 2 pase decisive, 36 la eficiență), Chrissi Givens (21 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții, 22 la eficiență) și Mihaela Chelariu (16 puncte, 14 recuperări, 2 pase decisive, un capac).

Final Four-ul Cupei României se va juca în 15-16 februarie, la o săptămână după competiția masculină.

*foto: Mihai Lițiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!