Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Se joacă Supercupa României la feminin?

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.09.2015

Telenovela Supercupei României la baschet feminin continuă, după ce a fost o dată amânată, iar ulterior anulată, fapt care a dus la atacuri între oficialii celor două protagoniste, CSM Târgoviște (câștigătoarea LNBF) și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (câștigătoarea Cupei României). 

Conform publicației online dbsport.ro, în cursul zilei de astăzi, 21 septembrie, CCCLT din cadrul FRB ar putea reveni asupra deciziei de a anula duelul pentru trofeu dintre cele două combatante, oficialii celor două echipe fiind la București, acolo unde, să sperăm, se va clarifica situația celei de-a doua ediții a Supercupei României. 

În primă instanță, partida a fost programată pentru data de 14 septembrie la București, urmând ca mai apoi să fie amânată pentru data de 22 septembrie. Ulterior, în data de 16 septembrie, FRB a anunțat prin intermediul unui comunicat faptul că partida a fost anulată, moment în care au apărut reacții dure din partea celor două formații. 

Vom încerca la rândul nostru să luăm legătura cu reprezentanții FRB și ai cluburilor implicate, revenind apoi cu informații. 

Citiți și: 

Federația Română de Baschet a anulat SuperCupa și la feminin

Sepsi SIC: „FRB dăunează impartialitații, apărând interesele echipei CSM Târgoviște”

Marcel Urban: „Este o decizie anormală care afectează prestigiul baschetului feminin românesc”

FRB nu a respectat propriul regulament când a dispus anularea SuperCupei la feminin!

CSM Târgoviște: „Îi oferim bonus președintelui de la Sepsi cinci minute de singurătate cu trofeul de campioană”

*Foto: Crow Security

http://www.totalbaschet.ro/articol/Federa%C8%9Bia-Rom%C3%A2n%C4%83-de-Baschet-a-anulat-SuperCupa-%C8%99i-la-feminin~39847
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!