Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Semifinala dintre Olimpia CSU și CSM Satu Mare se mută la Brașov

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.04.2018

Olimpia CSU Brașov găzduiește joi al doilea meci al semifinalei cu CSM Satu Mare. La general este 1-0 pentru sătmărence după victoria clară din primul joc. A fost atunci 101-60 pentru alb-roșii.

CSM a reușit să înscrie prima sută în semifinale după opt ani. Acestea aveau un avans de 23 de puncte la jumătatea partidei, iar ecartul a crescut până la un maxim de 43 de puncte. Handford, de la brașovence, a fost atunci cea mai bună marcatoare a partidei, cu 17 puncte, urmată de Harrison, de la gazde, cu 16 puncte.

Va fi a 5-a dispută stagională între cele două echipe. Sătmărencele s-au impus în trei din cele patru dueluri. După ce în sezonul regulat cele două echipe și-au câștigat partidele pe care le-au găzduit, CSM Satu Mare s-a impus în următoarele două meciuri. Ultima întâlnire de la Brașov s-a consemnat în cadrul turneului grupei 1-5. Sătmărencele s-au impus atunci cu 62-54. Au fost, în total, 21 de confruntări anterioare între cele două formații, începând din 2009. Alb-roșiile conduc cu 12-9 la general.

Brașovencele au mai fost de două ori în penultimul act al competiției în ultimele două sezoane. În ambele ocazii alb-albastrele au pierdut cu 0-2 la general. De altfel, în ultimele patru campionate, semifinalele s-au decis în două partide. În 2012 sătmărencele au reușit să se califice în ultimul act după ce au pierdut primul meci, în duelul cu rivala din Arad.

Meciul dintre Olimpia CSU Brașov și CSM Satu Mare se joacă joi, de la ora 18, la sala D. P. Colibași. Brigada de arbitri va fi formată din Bedir Sefer, Cristian Trofim și Alexandru Nicolae, cu Romi Stănciulescu delegat comisar. Trofim a făcut parte din brigada care a arbitrat ultimele două partide dintre cele două echipe.

*foto: Sport Pictures flickr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!