Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi a spulberat Nova Vita într-un meci din Liga Națională

Ionuț Greere

Ionuț Greere
12.12.2014

Sepsi Sf Gheorghe a câștigat meciul din această seară contra formației Nova Vita Tg. Mureș, într-o confruntare din etapa cu numărul 15 din Liga Națională.

Formația din Covasna are un bilanț de 13-2, iar Tg.Mureș a înregistrat a 9 înfrângere din campionat și a ajuns la o linie de 6-9.

Gazdele au profitat de situația formației mureșene care a aliniat doar 7 jucătoare  și s-au impus impus într-o manieră categorică cu scorul de 114-54. Pe  sferturi a fost 25-11, 21-14, 28-14, 40-15.

Christall Caldwell a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 27 de  puncte, 6  recuperări  și o  pasă decisivă, fiind secondată de Janeesha Jeffery care fost aproape de triple-double cu 16 puncte, 11 recupeări și 9 pase decisive . De la oaspete, Veshaundra Young a totalizat 21 de puncte și 8 recuperări.

Vom reveni cu detalii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!