Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi controlează meciul și învinge Alexandria

Costin Marinescu

Costin Marinescu
07.11.2012

66 - 53
16-15, 16-13, 18-11, 16-14
  Statistică  

ACS Sepsi SIC a câștigat partida cu CSBT Alexandria din cadrul etapei a 9-a a LNBF.

Sepsi s-a impus cu 66 - 53 la capătul unui meci pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt.

Niciuna dintre echipe nu a marcat foarte bine din acțiune. Sepsi a înscris 38% dintre aruncările de două puncte și a avut același procent la cele de la mare distanță. Alexandria a marcat doar 33% de două puncte și un sfert din încercările de la mare distanță.

Jence Rhoads a fost principala marcatoare a partidei, cu 22 puncte. Fundașul de la Sepsi și-a mai trecut în cont 5 recuperări.

Mekia Valentine a reușit un double double, al treilea pentru ea în acest sezon. Jucătoarea de origine americană a marcat 15 puncte și a recuperat 17 mingi, egalând recordul sezonului deținut de Biljana Stjepanovic.

De la Alexandria s-a remarcat Ashley Arlen, autoare a unui double double, cu 21 puncte și 10 recuperări. Chelsea Lyons a marcat 11 puncte, iar Shanita Arnold 10.

În urma acestui rezultat Sepsi ajunge la cota 6 în dreptul victoriilor, iar Alexandria suferă al patrulea eșec al sezonului.

Etapa următoare Sepsi va juca la Cluj Napoca, iar Alexandria se va deplasa la Craiova.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe megan :

    control
    chiar dacă aşa se vede că sepsi a câştigat fără probleme, trebuie spus că a fost o luptă care pe care, cu multe greşeli ale arbitrilor (fără voia lor), echipa noastră (sepsi) cu o voinţă ieşită din comun pentru a câştiga acest meci - asta făcând diferenţa - şi o echipă al alexandriei foarte frumoasă, robustă şi care poate să facă multe surprize. felicitări celor două echipe!

    cu 11 ani în urmă (07.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!