Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

UPDATE. Glumă de 1 aprilie din partea lui Sepsi-SIC în privința jucătoarei DeWanna Bonner

UPDATE. Glumă de 1 aprilie din partea lui Sepsi-SIC în privința jucătoarei DeWanna Bonner

UPDATE. Sepsi-SIC a anunțat prin faptul paginii de Facebook că anunțul transferului jucătoarei DeWanna Bonner a fost o glumă de 1 aprilie. Baschetbalista va continua să evolueze pentru formația maghiară Atomerőmű KSC Szekszárd. 

Mesajul complet:

„De 1 aprilie, ne-am gândit să vă bucurăm ziua cu o glumă. Contractul jucătoarei DeWanna Bonner este doar o farsă specific zilei, baschetbalista de 33 de ani urmând a continua sezonul în tricoul lui Atomerőmű KSC Szekszárd. Sperăm că v-am adus un zâmbet pe față și ne cerem scuze oricui a luat gluma în serios! 👀 🤭 🤷🏼‍♀️

Happy April Fools Day! 😁

Știre inițială.

Sepsi se întărește pentru play-off cu DeWanna Bonner

Americanca are în palmares două titluri de campioană în WNBA

Sepsi-SIC a efectuat un transfer înaintea începerii play-off-ului din Liga Națională de baschet feminin. DeWanna Bonner este noua componentă a echipei din Covasna, după ce a evoluat ultima oară la Atomerőmű KSC Szekszárd.

În acest sezon din EuroCup Women, Bonner a înregistrat medii statistice de 23.5 puncte, 9.0 recuperări, 2.5 pase decisive și 2.0 intercepții în cele 2 jocuri din optimi și sferturi. Baschetbalista de 33 de ani are la activ 11 sezoane în WNBA și două titluri de campioană în această competiție, alături de Phoenix Mercury.

Iată cum sună anunțul echipei din Sfântu Gheorghe referitor la aducerea jucătoarei DeWanna Bonner:

„Cu ajutorul conducerii Atomerőmű KSC Szekszárd, clubul nostru a reușit să obțină dreptul de joc al unei duble campioane WNBA, astfel DeWanna Bonner ne va întări echipa pentru playoff-ul Ligii Naționale, care va începe în curând. Jucătoarea de 33 de ani a fost una dintre piesele de bază ale alb-albaștrilor în optimile și sferturile de finală ale EuroCup, în luna martie, ducându-și echipa în Final Four-ul competiției. Ultima dată, miercuri, a intrat pe teren în primul meci din semifinala campionatului maghiar împotriva UNI Győr MÉLY-ÚT. Spre bucuria noastră, baschetbalista a decis să poarte tricoul verde și alb până la începutul sezonului WNBA din mai, întrucât vrea să își îmbunătățească impunătoarea colecție de medalii cu un titlu de campioană a României.”

*Foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    Baschet.ro
    Cu tot respectul, v ati informat din sursa sigura sau v ati luat dupa pacalela managarelui de la SIC? Azi e 1 aprilie si Szekszárd e in final 4 Eurocup. Hai sa fim seriosi. Toate bune!

    cu 3 ani în urmă (01.04.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!