Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi Sfântu Gheorghe, succes fără emoții în fața Agronomiei București

Sepsi Sfântu Gheorghe, succes fără emoții în fața Agronomiei București

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a trecut la scor de CS Agronomia București, într-o partidă din etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Campioana României s-a impus luni (21.02), pe teren propriu, cu 108 la 50.

Sepsi: Jones, Podar, Pasic, Orban, Fraser

Agronomia: Plăvițu, Kovacs, Militaru, Șipoș, Cristea

Gazdele au început cu un run de 11-2, perioadă în care au avut trei marcatoare (Pasic, Orban și Jones), Șipoș oprind seria covăsnencelor. Jones a fost aproape să mărească diferența la una de patru posesii, 15-6, ulterior Nikolett Orban a pus patru puncte la rând și Sepsi mergea la 21-9. Fraser și Pop au ajutat la desprinderea gazdelor, scorul sfertului inaugural fiind 30-16.

Formația pregătită de Zoran Mikes a bifat un run de 13-2 până aproape de jumătatea sfertului al doilea, 43-18, de unde Șipoș, Bobar și Panait au ținut o diferență de 21 de puncte între combatante. Un singur coș a reușit să marcheze Agronomia în cele patru minute rămase până la pauză, iar la cabine s-a intrat cu 60-27.

La reluare, Sepsi le-a permis bucureștencelor să puncteze doar de trei ori din acțiune și o singură dată de la linia de fault, în parțialul al treilea campioana României încasând 7 puncte. Sepsi conducea cu 83-34 și diferența a urcat constant la +50 apoi în ultimul sfert. Gazdele au avut 13 puncte la rând fără replică (98-39), în cele din urmă tabela indicând 108-50.

Sepsi are 16 victorii la rând în campionat și egalează bilanțul lui FCC Baschet UAV Arad, 16-1. De partea cealaltă, Agronomia coboară la 5-14. Campioana României urmează să joace pe teren propriu în Final Four-ul Cupei României (26-27 februarie).

Brianna Fraser a contribuit cu 22 de puncte și 6 recuperări, iar din tabăra învinselor principala marcatoare a fost Anca Șipoș (21 de puncte, 12 recuperări).

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!