Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi-SIC a cedat pe terenul Valenciei în etapa a patra din Euroliga feminină

Sepsi-SIC a cedat pe terenul Valenciei în etapa a patra din Euroliga feminină

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a ajuns la patru înfrângeri în tot atâtea jocuri din grupa A în Euroliga feminină, după 57-68 în fieful Valenciei în seara de miercuri, 25 octombrie. Campioana României a irosit un avantaj de 12 puncte împotriva ibericelor.

Valencia: Claudia Contell, Queralt Casas, Alba Torrens, Merritt Hempe, Raquel Carrera

Sepsi: Morgan Green, Borislava Hristova, Livia Gereben, Ellen Nystrom, Masa Jankovic

Cele două formații au oferit un start foarte echilibrat de meci și s-a mers cap la cap până la 8-10, de unde a urmat o perioadă cu 12 puncte la rând pentru Sepsi și Chelsea Nelson a dus campioana României la +12. Buenavida a oprit run-ul covăsnencelor și reușita sa avea să fie ultima din sfertul inaugural, 10-20. Ibericele au răspuns cu câteva atacuri mult mai eficiente în deschiderea actului secund (19-22), după care Jankovic a avut reușite consecutive și Green a făcut 19-28. Valencia a egalat în decurs de patru minute, 28-28, tot Green și Jankovic cele care au înscris pentru Sepsi, iar repriza s-a închis cu 30-32.

Ibericele au preluat conducerea în sfertul trei cu un run de 10-0 în decurs de patru minute și Green a oprit această serie cu o aruncare precisă de la distanță la 40-35. Gazdele au fost apoi aproape să ajungă la +10 la jumătatea sfertului, dar Sepsi a înjumătățit diferența pentru scurt timp și perioada s-a încheiat ulterior cu 50-39. Hristova a oprit run-ul de 8-0 al ibericelor, după care Valencia a urcat la 55-43 și diferența a rămas de 12 lungimi la jumătatea ultimului act. Ambele formații au avut o serie de atacuri ratate în momentele următoare și în câteva ocazii ecartul a scăzut la unul format dintr-o singură cifră, pentru ca într-un final Valencia să fie cea care a câștigat cu 68-57.

Alba Torrens a adăugat 17 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive pentru gazde, iar Marie Guelich a secondat-o cu 11 puncte și 9 recuperări.

Morgan Green a evoluat pe toată durata întâlnirii și a pus 17 puncte pe tabelă, alături de 9 recuperări, 5 pase decisive, 4 intercepții și 8 mingi pierdute. Borislava Hristova a contribuit cu 15 puncte, 4 recuperări și 3 recuperări, iar Chelsea Nelson și Ellen Nystrom au avut câte 10 puncte și 8 recuperări.

Următorul joc pentru Sepsi-SIC în Euroligă va avea loc pe 31 octombrie, acasă, în fața lui DVTK Miskolc. Până atunci, campioana României va evolua în Liga Națională la finalul acestei săptămâni.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    another day
    another lost game

    cu 6 luni în urmă (26.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!