Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi-SIC a obținut dreptul să organizeze un turneu de calificare în Euroligă

Sepsi-SIC a obținut dreptul să organizeze un turneu de calificare în Euroligă

ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a anunțat că va organiza unul dintre cele două turnee de calificare ce duc în grupele Euroligii feminine.

Campioana României este una dintre cele șase formații care se vor lupta pentru cele două locuri disponibile pe panoul principal al celei mai importante competiții de club de pe teritoriul Europei.  

  • Seria 1 – Bellona Kayseri Basketbol, KSC Szekszard, ACS Sepsi-SIC
  • Seria 2 – Tango Bourges Basket, Valencia Basket, Famila Basket Schio

Meciurile din cele două serii se vor juca pe sistemul fiecare cu fiecare, iar câștigătoarele locului 1 în fiecare serie se vor alătura celor 14 echipe calificate deja în faza grupelor. Echipele care nu vor face pasul spre grupele Euroligii vor continua aventura europeană în EuroCup Women.

Astfel, reprezentanta României se va duela pe teren propriu, în Sepsi Arena, între 21-23 septembrie, cu Bellona Kayseri Basketbol (Turcia) și KSC Szekszard (Ungaria). 

Programul partidelor din grupele de calificare va fi anunțat joi, 19 august, după tragerea la sorți a grupelor principale din EuroLeague Women 2021/2022. 

*Foto: Facebook Sepsi-SI

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!