Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi-SIC a suferit al doilea eșec în grupele Euroligii

Sepsi-SIC a suferit al doilea eșec în grupele Euroligii

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a ajuns la 0-2 bilanț în grupa A din Euroliga feminină, după 58-70 miercuri (11.10) pe teren propriu în fața echipei Beretta Famila Schio.

Sepsi: Morgan Green, Borislava Hristova, Livia Gereben, Ellen Nystrom, Bethy Mununga

Famila Schio: Giorgia Sottana, Arella Guirantes, Robyn Parks, Jasmine Keys, Julia Reisingerova

Italiencele au pus stăpânire pe joc încă din debut și au condus cu 2-11 după patru minute, Green fiind cea care a oprit run-ul oaspetelor. Famila Schio a reușit să se desprindă la un ecart format din două cifre în partea secundă din sfertul inaugural și perioada s-a încheiat cu 14-25. Diferența a urcat în continuare la 16 puncte, în momentul în care tabela a indicat 15-31, de unde Sepsi a putut cu greu să depășească borna celor 20 de puncte marcate în prima repriză și la vestiare s-a intrat cu 23-37.

Hristova și Nystrom au adus-o pe Sepsi mai aproape, la 30-41 fiind înregistrat un timp de odihnă din partea oaspetelor, după care s-a ajuns cel mult la +18 și Famila Schio a intrat cu 37-53 în parțialul al patrulea. Reprezentanta baschetului italian a continuat desprinderea, iar cu cinci minute până la final a trecut la 39-61, de unde Sepsi-SIC a avut o perioadă mai eficientă și a câștigat ultimul sfert, dar scorul a indicat 58-70 în cele din urmă.

Borislava Hristova și Morgan Green au avut câte 20 de puncte pentru campioana României, următoarea marcatoare fiind Masa Jankovic (6 puncte, 3 recuperări). Bethy Mununga a contribuit cu 15 recuperări, 13 dintre acestea fiind defensive.

Cu excepția unei jucătoare, toate celelalte care au evoluat pentru Famila Schio la Sfântu Gheorghe au putut să marcheze. Arella Guirantes s-a evidențiat cu 13 puncte și 5 recuperări, Robyn Parks a adunat 12 puncte, iar Julia Reisingerova a totalizat 11 puncte și 6 recuperări.

Următorul joc în Euroligă pentru elevele lui Zoran Mikes va fi pe 19 octombrie, în deplasarea de la Lublin. Famila Schio va juca cu o zi mai devreme acasă, în fața lui DVTK Miskolc.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    daca..
    ...juca fata lu prodan le rupeau fâșu

    cu 6 luni în urmă (13.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!