Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC pornește ca favorită în duelul cu Nova Vita

Noémi Csiki

Noémi Csiki
16.11.2012

Sala „Kati Szabó”
sâmbătă, 17 noiembrie
ora 18:00
 7-2 Fișa meciului
4-5

 

După ce sezonul trecut a jucat în mare parte cu junioare, echipa din Sfântu Gheorghe a renăscut acum, sub un nou nume, o nouă conducere și un nou lot de jucătoare și a revenit între favoritele ligii, iar Nova Vita, după locul patru din anul trecut, luptă acum din răsputeri pentru calificarea în playoff. Cu rolurile astfel inversate față de anul trecut, în partida contând pentru etapa a unsprezecea a LNBF, Sepsi SIC pornește ca favorită, beneficiind și de terenul propriu și încurajările fanilor săi.

Partida va fi oficiată de brigada formată din arbitrii Bogdan Badea și Alexandra Dincă, respectiv comisarul Stelian Bănică.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!