Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC se impune la 30 de puncte diferență în Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
06.12.2014

BCM Tymes Politehnica Timișoara și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe au disputat din nou un duel direct după „dubla” câștigată în sferturile Cupei României de către echipa din Covasna. Oaspetele jocului disputat astăzi în sala „Constantin Jude” din Timișoara au câștigat la 30 de puncte diferență, 73-43, după ce la pauza mare tabela arăta 16 puncte în favoarea liderului.

Timișorencele au suferit o lovitură înaintea jocului de astăzi, antrenorul Ljubomir Kolarevic fiind nevoit să-și părăsească echipa din pricina faptului că îi expirase șederea în România. Până în ultimele 10 minute meciul a decurs într-o singură direcție. Chiar dacă una dintre cele mai importante jucătoare ale bănățencelor, Biljana Pesovic, declara înainte de joc faptul că echipa sa are capacitatea de a-și surprinde adversarele, acest lucru nu s-a întâmplat.

Sfântu Gheorghe a avut după primul sfert un avantaj de nouă puncte, 15-6, acesta majorându-se până la pauza mare la 16 puncte, 33-17. În gruparea bănățeană a debutat și noul transfer, sârboaica Maksimovic, care a terminat meciul cu patru puncte și două recuperări.

Cel mai mare ecart s-a înregistart în sfertul al treilea, pe care Sfântu Gheorghe l-a câștigat la 15 puncte, 23-8. Ultimele 10 minute le-a revenit bănățencelor, 18-17, astfel că scorul final a fost 73-43.

Cea mai bună marcatoare a celor de la BCM Tymes Timișoara a fost Karakasevic, cu 11 puncte, patru recuperări și o pasă decisivă. Cea mai bună marcatoare de până acum, Biljana Pesovic, a terminat partida cu șapte puncte, cinci recuperări și o pasă decisivă. Stoiedin le-a urmat cu opt puncte și patru recuperări.

De la Sfântu Gheorghe s-a remarcat S. Murphy, reușind un „double-double”, 13 puncte, 10 recuperări și două pase decisive. Și Harrison a fost aproape de o asemenea performanță, însă s-a oprit la 12 puncte și opt recuperări.

BCM Tymes Politehnica Timișoara va avea parte de un nou joc dificil în etapa a XV-a, tot pe teren propriu, cu Univ. Goldiș ICIM Arad. 

*Foto: Sepsi SIC / Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!