Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC se impune pe terenul celor de la Nova Vita

Noémi Csiki

Noémi Csiki
04.10.2014

LNBF
Etapa II


72-86
(18-24, 15-34, 14-12, 25-16) 


Sala Sporturilor Tîrgu Mureș


 1-1 Statistica 2-0

Sepsi Sic Sfântu Gheorghe a trecut de Nova Vita Târgu Mureș în cadrul etapei a doua a LNBF la meciul jucat astăzi, de la ora 15:00, la Târgu Mureș.

Formulele de start au constat din Thompson, Adams, Mészáros, Grossnickle și Roudebush la gazde, respectiv din Harrison, Pașcalău, Părău, Murphy și Jeffrey în tabăra oaspeților.

Mureșenecele au deschis scorul printr-un contraatac al lui Thompson, dar Sepsi a replicat repede printr-o execuție de la distanță a lui Părău. Scorul a evoluat echilibrat în primele minute, dar formația oaspete a fost cea care s-a instalat în avantaj și a câștigat primul sfert, care s-a terminat la 18-24. Kata Mészáros a adunta trei greșeli personale în primul act. Al doilea sfert a fost dominat de către covăsnence, care au reușit multe contraatacuri, după ce au forțat formația gazdă să comită foarte multe turnover-uri. În sfertul al doilea, Nova Vita a pierdut nu mai puțin de 11 posesii. Astfel, până la pauză, Sepsi s-a distanțat confrotabil până la scorul 33-58.

După reluarea partidei, oaspetele și-au menținut avantajul și antrenorul Mikes a oferit minute și jucătoarelor tinere cum ar fi Kincső Kelemen sau Izabella Lovász. În ultimele zece minute al partidei însă Sepsi a redus motoarele și Nova Vita a reușit să-și diminueze handicapul seminificativ, câștigând ultimul sfert cu 25-16. Chiar și așa, victoria celor de la Sfântu Gheorghe nu a fost în pericol și s-au impus cu scorul final 72-86.

Principalele performere de la Sepsi au fost Stephanie Murphy, care a reușit 24 de puncte și 9 recuperări și Janeesha Jeffrey, care a terminat partida cu 15 puncte, 4 recuperări și 9 intercepții. Pentru Nova Vita, Veshaundra Young a totalizat 18 puncte și 11 recuperări, iar Antoinette Thompson 16 puncte și 12 recuperări.

În etapa următoare, Nova Vita va primi vizita formației din Craiova, iar Sepsi SIC va înfrunta vicecampioana ICIM Arad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!