Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, asalt spre Final Four-ul Cupei României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.12.2015

Finalistele din sezonul precedent al LNBF, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi CSM Târgovişte se întâlnesc azi în Sala "Kati Szabo" din Sfântu Gheorghe, de la ora 19:00, într-un meci din cadrul returului sferturilor de finală din Cupa României

În partida tur, disputată la Târgovişte, deţinătoarea Cupei României, trupa lui Zoran Mikes, s-a impus clar la 15 puncte diferenţă, 70-55. Aşadar, problema echipei care se va califica în Final Four nu mai poate fi mult discutată, Sepsi pornind clar cu prima şansă şi în meciul de pe teren propriu.

De asemenea, formaţia galben-verde a învins Târgovişte în acest sezon şi în campionat, 66-55, tot pe terenul campioanelor din LNBF. Astfel, duelul de azi reprezintă prima întâlnire directă dintre Sepsi şi Târgovişte la Sfântu Gheorghe de la meciul decisiv din finala campionatului precedent, atunci când câştig de cauză au avut dâmboviţencele, 72-65.

De la partida tur de săptămâna trecută, ambele formaţii au avut câte un meci în campionat. Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a avut o misiune dificilă la Alba Iulia, însă a reuşit să câştige din nou, 62-59, în timp ce Târgovişte nu a avut probleme cu codaşa Rapid Bucureşti, pe care a învins-o cu 91-51.

Confruntarea din această seară va fi condusă de Şerban Raşoagă şi Alexandra Dinca, în timp ce comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Marius Marinescu. 

*Foto: Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!