Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, duel cu CSM Satu Mare în Sala „Kati Szabo”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.11.2014

LNBF

Etapa XI

Sâmbătă, 15 noiembrie - Ora 18:00

Sala „Kati Szabo” - Sfântu Gheorghe

8-2 Fișa meciului 3-7

Baschetbalistele de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vor întâlni în cea de-a 11-a etapă din Liga Națională de Baschet Feminin pe CSM Satu Mare. Duelul dintre cele două combatante se va disputa sâmbătă, 15 noiembrie, la Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 18:00. 

Înainte de acest meci direct, covăsnencele se află pe poziția a 3-a în campionat cu 18 puncte acumulate, 8 victorii și 2 înfrângeri. De cealaltă parte, sătmărencele ocupă locul 10, având la activ 13 puncte, 7 meciuri pierdute și doar 3 câștigate. În runda precedentă, formația pregătită de Zoran Mikes a trecut în deplasare de Universitatea Cluj-Napoca cu 102-60, timp în care fetele lui Adriana Pricop au cedat pe teren propriu în compania celor de la CSU Alba Iulia, scor 72-84. 

Acesta este cea de-a 5-a întâlnire directă dintre cele două combatante din ultimii ani. În tot acest timp, gazdele de mâine și-au adjudecat 3 confruntări, iar Satu Mare a câștigat o singură dată. Gruparea din Sfântu Gheorghe s-a impus în ediția precedentă a LNBF în ambele dispute cu formația din nordul țării. Acestea au trecut pe teren propriu cu 87-59, iar la Satu Mare au câștigat cu 82-57. 

Fără doar și poate, gruparea alb-verde pornește ca favorită certă în acest duel cu Satu Mare și mai mult ca sigur își va adjudeca confruntarea într-o manieră destul de categorică. 

Alenxadru Stamate și Dan Narcis vor fi cei doi arbitri care vor oficia întâlnirea, iar comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Ioan Valerian. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!