Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a calificat în sferturile Cupei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.09.2014

Formația Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce au trecut de CSM Târgoviște. Fiind învinse în manșa tur cu 73-60, elevele lui Zoran Mikes și-au revenit în meciul de acasă, impunându-se la 26 de puncte diferență, scor 86-60. 

Principalele remarcate ale meciului au fost T. Harrison de la Sepsi cu 32 de puncte marcate, respectiv C. Givens de la CSM cu 21 de puncte și 9 recuperări. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului! 


După 20 de minute scurse din partida retur a optimilor Cupei dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi CSM Târgovişte, gazdele din Covasna conduc pe tabelă cu 43-37 (23-25, 20-12). 

Cele mai bune jucătoare de pe parchet în prima repriză au fost T. Harrison de la Sepsi cu 17 puncte marcate, respectiv M. Coker cu 13 puncte şi P. Poole cu 11, ambele din lotul pregătit de Dan Fleşeriu. 

În partida tur, târgoviştencele s-au impus cu 73-60, astfel trupa lui Zoran Mikes trebuie să învingă la cel puţin 14 puncte pentru a accede în următoarea fază a competiţiei. 

Vom reveni cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!