Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se impune la Târgu Mureş

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.10.2014

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe continuă şirul victoriilor cu un succes pe terenul celor de la Nova Vita Târgu Mureş în etapa secundă din LNBF, scor final 86-72 (24-18, 34-15, 12-14, 16-25). 

Din lotul grupării câştigătoare s-a remarcat în mod special S. Murphy cu 24 de puncte şi 9 recuperări, în timp ce de la târg-mureşence s-au evidenţiat V. Young cu 18 puncte şi 11 mingi recuperate, respectiv A. Thompson tot cu un double-double, având 16 puncte puse pe tabelă şi 12 mingi prinse la panou. 

Astfel, după două etape jucate, Nova Vita are un bilanţ de o victorie şi o înfrângere, în timp ce Sepsi SIC şi-a câştigat ambele confruntări disputate.

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului de la Târgu Mureş! 

 


După 20 de minute scurse din confruntarea dintre Nova Vita Târgu Mureş şi Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, tabela de marcaj indică 58-33 (24-18, 34-15) în favoarea formaţiei oaspete. Confruntarea dintre cele două echipe contează pentru runda cu numărul 2 din LNBF.

 

J. Jeffery şi S. Murphy, ambele cu câte 13 puncte marcate, au fost cele mai bune marcatoare ale formaţiei din Sfântu Gheorghe în prima repriză. De cealaltă parte, din lotul gazdelor s-a remarcat A. Thompson cu 10 puncte şi 5 mingi recuperate. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!