Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și-a prezentat lotul și obiectivele

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.09.2013

Vineri (20.09), Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și-a prezentat lotul de jucătoare cu care va aborda sezonul competițional 2013/14. Obiectivul declarat al covăsnencelor este calificarea în finala celor două competiții interne, respectiv accederea în a doua fază a competiției continentale în care vor participa.

„Anul trecut echipa nu a reușit să pună punctul pe i, însă jucătoarele care vor juca în acest sezon sunt la un nivel mult mai ridicat decât cele de anul trecut. Astfel, sper să îndeplinim obiectivul pe care ni l-am propus, și anume jucarea finalei atât în campionat, cât și în Cupa României. De asemenea, vrem să trecem de faza grupelor în FIBA EuroCup Women, și vom avea o echipă și în divizia secundă” a precizat antrenorul Deri Csaba potrivit covasnamedia.ro.

Componența lotului este următoarea: Jasmine Watson, Kalis Loyd, Lejla Bejtic, Samantha Prahalis, Sarina Simmons, Zorica Mitov, Gabriela Cursaru, Elena Dincă, Sinka Andrea, Debreczi Iringó, Kászoni Boglárka, Szabó Bernadett, Kokovay Melánia, Kelemen Kincső, Veres Adrienn, Csulak Noémi.

Staff-ul tehnic îi cuprinde pe Deri Csaba (principal), Kolozsi Hunor și Nemes Aron (asistenți).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!