Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi-SIC, succes categoric în restanța cu CSM Alexandria

Sepsi-SIC, succes categoric în restanța cu CSM Alexandria

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a trecut fără probleme joi seara (17.02) de CSM Alexandria, scor 95-46, într-un meci restant din cadrul etapei a 18-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Covăsnencele au alte două partide în decurs de câteva zile înaintea Final Four-ului Cupei.

Sepsi: Jones, Podar, Pasic, Orban, Fraser

Alexandria: Burcică Mihai, Pana, Benally, Bota, Lara Ackerman

De două ori a fost egalitate la începutul jocului, după care Sepsi a început să se desprindă, mai întâi la 14-6 prin tripla lui Jones. Podar a făcut în premieră +10 în favoarea gazdelor pe tabelă, în vreme ce după coșul de la distanță marcat de Burcică Mihai (20-11), campioana României a terminat sfertul inaugural cu un run de 10-0.

Ecartul a continuat să crească pe parcursul sfertului al doilea, perioadă în care Alexandria a înscris din nou 11 puncte. Până la pauză s-a ajuns la 52-22 în favoarea lui Sepsi.

Covăsnencele au avut o serie de 16 puncte consecutive în primele patru minute ale reprizei secunde, Petrova oprind run-ul când scorul era 68-26. La finalul parțialului, covăsnencele erau aproape de +50 între, scor 78-33.

Deși n-a ajuns la 20 de puncte marcate pe perioada acestui sfert, Sepsi a câștigat și ultimul parțial cu 17-13 și partida s-a încheiat cu un succes categoric, 95 la 46.

Alina Podar (17 puncte) și Mihaela Burcică Mihai (11 puncte) au fost principalele marcatoare din taberele celor două echipe, Alexandria terminând meciul cu 22% procentaj din acțiune.

După acest joc restant, Sepsi Sfântu Gheoghe ajunge la 15-1 în Liga Națională și o să dispute alte două meciuri în următoarele zile, cu Universitatea Cluj și Agronomia București, în vreme ce Alexandria coboară la 12-6 și o să joace pe terenul lui Sirius Târgu Mureș.

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!