Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi-SIC trece fără drept de apel de CSM Târgoviște

Sepsi-SIC trece fără drept de apel de CSM Târgoviște

Sepsi-SIC a câștigat categoric în fața celor de la CSM Târgoviște, scor 99-42 (32-10, 27-13, 20-13, 20-6). Elevele lui Zoran Mikes au dominat confruntarea de pe teren propriu pe tot parcursul acesteia iar la pauză conduceau pe tabelă cu 59-23.

Andra Mandache a început ca rezervă confruntarea dar a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu 19 puncte, la care a adăugat 9 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții. Rebekah Gardner a marcat 18 puncte, Rebbeca Tobin a contribuit cu 16 puncte iar Nicolett Orban și-a trecut în cont 14 puncte.

De cealaltă parte, Gabriela Irimia a înscris 14 puncte pentru Târgoviște iar Alina Chivu a marcat 9 puncte. Ancuța Stoenescu a înscris 7 puncte în această partidă.

CSM Satu Mare a învins-o pe CS Universitatea Cluj-Napoca cu 75-50 (22-17, 13-15, 21-6, 19-12). La pauza confruntării de pe terenul sătmărencelor, situația era destul de echilibrată deoarece gazdele avea un avantaj de doar trei puncte, scor 35-32.

La reluare, jucătoarele pregătite de Maikel Lopez s-au descurcat cu mult mai bine decât adversarele pe ambele faze ale jocului. După sfertul trei, CSM conducea cu 56-38 și a reușit să se distanțeze și mai mult în sfertul patru.

Nou-venită la gruparea din Satu Mare, Patricia Bright a fost cea mai bună marcatoare a meciului cu 19 puncte. Erica Covile a reușit un double-double alcătuit din 14 puncte și 12 recuperări. Marina Solopova a reușit să înscrie 16 puncte și a contribuit de asemenea cu 8 assist-uri.

Pentru ”U” Cluj s-a remarcat în principal Korine Campbell cu 12 puncte și 9 recuperări. Alexandra Uiuiu a adunat 9 puncte și 4 pase decisive, iar Andreea Fleșer a înscris 8 puncte. Rashida Timbilla a adunat 11 recuperări, 6 puncte și 6 intercepții.

Într-un meci disputat în Sala Agronomia, CS Rapid București s-a impus la limită în fața celor de la CSM Alexandria, scor 68-66 (29-9, 11-19, 12-16, 16-22). Succesul s-a datorat în mare parte diferenței mare de scor din primul sfert. Gruparea din Teleorman a reușit să-și adjudece celelalte trei sferturi.

Florina Stănici (Diaconu) de la Rapid a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu 21 de puncte, iar Paloma Janin Cucu a înscris 18 puncte pentru Alexandria.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    SPESI SIC CAMPIOANA!
    Felicitari fetelor ! Ati fost minutate...Hai SEPSI SIC !

    cu 3 ani în urmă (28.11.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!