Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi-SIC va avea figurine din carton în tribune la turneul LNBF

Sepsi-SIC va avea figurine din carton în tribune la turneul LNBF

Sepsi-SIC va prelua modelul din alte țări în perioada în care accesul spectatorilor la evenimentele sportive este interzis. Clubul din Covasna dorește să aducă figurine din carton cu chipul fanilor în sala proprie începând cu turneul 1 LNBF pe care îl va găzdui în perioada 27-29 noiembrie.

Suporterii echipei din Sfântu Gheorghe sunt invitați să trimită fotografii de bună calitate cu portretele lor, iar acestea vor fi tipărite pe figurine de carton care vor lua locul în tribunele din Sepsi Arena începând cu startul campionatului. Acestea vor rămâne poziționate în interiorul sălii atâta timp cât fanilor nu la va fi permis accesul la meciurile echipei favorite.

Sepsi-SIC este una dintre gazdele primului turneu din LNBF, care va începe vineri. Din turneul 1A mai fac parte ACS KSE Târgu Secuiesc, CSM Târgoviște și CS Țara Bârsei 2011 Brașov.

Iată cum arată anunțul de pe pagina de Facebook a formației covăsnene:

„Din cauza epidemiei de coronavirus, evenimentele sportive continuă să aibă loc fără spectatori și, din păcate, suntem forțați să începem campionatul fără fani la turneul care va debuta vineri. Ne-am gândit totuși că al șaselea jucător ar putea cumva să obțină un loc în Sepsi Arena.

După modelele din Germania și Ungaria, vrem să avem în tribune fotografii ale fanilor, tot ce trebuie să facă aceștia este să trimită portretul lor la adresa de e-mail a clubului nostru. Figurinele de carton vor rămâne în tribună atât timp cât va fi interzis accesul spectatorilor, pentru a crea o atmosferă ceva mai plăcută pentru jucătoare.

Deci, dacă doriți să "participați" la meciuri în acest fel, vă rugăm să trimiteți un portret de bună calitate pe adresa de e-mail press.sepsi.sic@gmail.com, până joi, 26 noiembrie iar noi îl vom tipări.”

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!