Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi va întâlni pe Alexandria în prima fază a playoff-ului LNBF

Noémi Csiki

Noémi Csiki
01.04.2014

Sferturi de finală, meciul 1
Play-off LNBF

Miercuri, 2 aprilie
ora 19:00

Sala Kati Szabo

0 Fișa meciului

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSBT Alexandria se luptă în faza sferturilor de finală, după ce Sepsi a terminat sezonul regulat pe locul 4, cu un bilanț de 19 victorii și 7 înfrângeri, iar Alexandria, pe locul 5, cu 17 meciuri câștigate și 9 pierdute în cele 26 de etape.

Atât prin prisma locului din clasament, cât și conform istoricului jocurilor dintre cele două formații, Sepsi este favorita pentru a obține un loc în semifinale. Cele două grupări s-au întâlnit de 5 ori în ultimii doi ani, iar Sepsi s-a impus cu 4 ocazii. Alexandria a obținut singura victorie la începutul acestui sezon, pe teren propriu. De atunci, la echipa din Covasna s-a schimbat antrenorul, și în restul sezonului regulat, Sepsi a pierdut doar în fața primelor trei clasate: Arad, Târgoviște și Alba Iulia. În primul meci, precum și în meciul al treilea (în cazul în care se va juca), formația din Sfântu Gheorghe beneficiază și de avantajul terenului propriu.

Totuși, duelul dintre Sepsi și Alexandria se anunță și cel mai echilibrat din cele patru sferturi de finală: chiar dacă Sfântu Gheorgeh pornește cu prima șansă, diferența de valoar între cele două adversare este mai mică decât cea dintre oponentele celorlalte înfruntări (Arad - Danzio, Târgovișta - Olimpia, Alba Iulia - Satu Mare.)

Meciul 1 începe miecuri la ora 19:00 în Sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe, iar a doua partidă, la Alexandria, este programată pentru 6 aprilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!