Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Seria dintre FCC ICIM și Olimpia CSU Brașov se mută la Arad

Andreea Vlase

Andreea Vlase
26.03.2018

Seria de play-off dintre FCC ICIM Arad și Olimpia CSU Brașov se mută pe terenul formației care a încheiat sezonul regulat pe locul 6. Fosta campioană are nevoie de victorie marți pentru a duce duelul în decisiv, în timp ce brașovencele se pot califica în semifinale în cazul unui succes.

Este al patrulea duel între cele două echipe în acest sezon. În meciul de deschidere din primul tur de play-off, brașovencele s-au impus cu 73-66. Galben-albastrele au condus în primul sfert, dar gazdele s-au desprins după pauză grație contraatacurilor reușite și a faptului că au dominat în spațiul de trei secunde. De cealaltă parte, arădencele au ratat din poziții ușoare în momentele importante și au permis adversarelor să se desprindă. Pe final, la alb-albastre au intrat și jucătoarele cu mai puține minute.

În prima fază a campionatului victoriile au fost împărțite, cu ambele echipe câștigând în deplasare. Olimpia CSU s-a impus în prima etapă cu 94-80, în timp ce FCC ICIM a câștigat în luna decembrie cu 66-63. Au fost în total 21 de confruntări anterioare în competițiile interne, cu arădencele conducând cu 15-6. Alb-albastrele au câștigat cele 6 meciuri începând din ianuarie 2016. Gruparea din Arad s-a impus ultima dată acasă în fața brașovencelor în decembrie 2015, în cupă, iar în luna anterioară, în campionat.

Este prima dată când cele două echipe se întâlnesc în faza eliminatorie. Se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide. Dacă se impun brașovencele, încheie seria în două meciuri și se califică pentru a treia oară la rând în semifinale. O victorie arădeană împinge duelul în joc decisiv, găzduit de Olimpia CSU. ICIM a jucat ultima dată în semifinalele campionatului în 2015.

Al doilea meci al sfertului dintre FCC ICIM Arad și Olimpia CSU Brașov se joacă marți, de la ora 18, la sala Victoria. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!