Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sfântu Gheorghe debutează în Liga Naţională împotriva celor de la Timişoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.09.2014

LNBF

Etapa 1

Sâmbătă, 27 septembrie - Ora 19:00

Sala "Kati Szabo" - Sfântu Gheorghe

0-0 Fişa meciului 0-0

Formaţiile Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi BCM Danzio Timişoara dau piept în Sala "Kati Szabo", într-un meci din cadrul rundei inaugurale a noului sezon a Ligii Naţionale de Baschet Femin. Confruntarea se joacă sâmbătă de la ora 19:00. 

Ambele formaţii şi-au asigurat în această săptămână prezenţa în sferturile de finală ale Cupei României, aşadar ambele au deja două meciuri la activ. Echipa pregătită de Zoran Mikes a reuşit să elimine campioana din LNBF de anul trecut, CSM Târgovişte, cu 146-133 la general. Astfel, gazdele de mâine pornesc cu un moral de fier după primele meciuri jucate. De cealaltă parte, bănăţencele au dispus de Phoenix Galaţi cu 125-121 la general. 

Din 2012 şi până în prezent, Sfântu Gheorghe şi Timişoara s-au duelat de şase ori, timp în care formaţia galben-verde şi-a adjudecat 5 confruntări, în timp ce trupa de pe Bega s-a impus o dată. Mai exact, echipa de baschet feminin a Timişoarei nu a mai câştigat în faţa covăsnencelor din 13 octombrie 2012, scorul atunci fiind 73-70. În ediţia trecută de campionat, Sepsi a făcut instrucţie de fiecare dată cu adversarele din vestul ţării: 83-51 la Timişoara, respectiv 85-38 la Sfântu Gheorghe. 

Venind vorba despre optimile Cupei României, din care cele două formaţii au ieşit cu fruntea sus, în sferturile de finală Sepsi şi Timişoara se vor duela din nou. Astfel, până la finalul lui 2014, cele două combatante se vor întâlni de exact patru ori, meciul de mâine din Liga Naţională, dubla din Cupa României, respectiv primul meci al returului din LNBF. 

Jocul din Sala "Kati Szabo" va fi arbitrat de Marius Epure şi Dragoş Nicolae, iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Svetlana Drăguşin. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!