Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Shae Kelley: „Am jucat mai bine ca echipă. Am vrut să câștigăm și am jucat agresiv”

Shae Kelley: „Am jucat mai bine ca echipă. Am vrut să câștigăm și am jucat agresiv”

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a reușit să bată pe Galatasaray cu 78-62. Campioana României a condus tot meciul în fața fostei câștigătoare a Euroligii și EuroCup, după ce a început cu 10-0. Cinci jucătoare de la Sepsi au înscris cel puțin 10 puncte, dintre care Shae Kelley a terminat în double-double.

Americanca s-a alăturat recent formației pregătite de Zoran Mikes, pentru a suplini absența accidentatei Alyssia Brewer în meciurile din EuroCup. Shae Kelley a fost cea mai eficientă jucătoare a alb-verzilor la victoria de miercuri cu Galatasaray.

„Cred că am ieșit și am jucat agresiv astăzi. Galatasaray este o echipă bună, cu jucătoare valoroase, dar am jucat mai bine astăzi ca echipă. Am vrut să câștigăm și am jucat agresiv. Cred că asta a fost cheia”, a declarat Shae Kelley după meci, citată de pagina de facebook a lui Sepsi-SIC.

Kelley a intrat în primul cinci și a încheiat partida cu 11 puncte și 10 recuperări (defensive) în 34:51 minute. A terminat cu 3/7 la șuturile din semicerc, 1/1 de la distanță și 2/3 de la linia de fault. A mai avut 4 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace, cu +24 indice al eficienței.

Chrissy Givens a urmat-o cu +19 eficiență. Jucătoarea cu cetățenie americană și macedoniană a înscris 13 puncte în 33:08 minute, cu 6/10 la două puncte, 0/2 de afară și 1/2 la libere. A mai avut 6 recuperări (2 ofensive/4 defensive), 8 pase decisive, 4 turnovers și 3 intercepții. Cu Givens în teren, Sepsi a avut cel mai mare plus pe tabelă, de 21 de puncte.

Andra Mandache a înscris și ea 13 puncte în 29:02 minute, marcând jumătate din aruncări, 5/10 de la semidistanță și 1/2 de după semicerc. A mai avut 4 recuperări (1/3), 3 pase decisive, 2 turnovers și 2 intercepții, cu +14 eficiență.

Annemarie Godri-Părău a contribuit cu 12 puncte în 25:01 minute, după 3/5 din semicerc, 1/1 la triple și 3/4 la libere. A mai avut 2 recuperări (1/1), 4 pase decisive, 3 turnovers și o intercepție, cu +13 indice al eficienței.

Kristina Topuzovic a terminat partida cu 10 puncte (3/5 din semicerc, 0/4 de afară și 4/5 la libere) în 27:46 minute. A mai avut 4 recuperări (1/3), 1 assist, 3 turnovers și 4 intercepții, cu +9 eficiență.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a urcat pe locul secund în grupa E după această victorie, cu 3 puncte. Alb-verzile sunt la un punct în spatele liderului Artego Bydgoszcz și la egalitate cu Galatasaray. Pentru campioana României urmează în 31 octombrie duelul din Suedia cu Lulea BBK.

*foto: Miska Brigitta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!