Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Shuanda Ashford nu mai face parte din efectivul Olimpiei CSU Brașov

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.01.2015

Olimpia CSU Brașov și Shuanda Ashford au reziliat pe cale amiabilă înțelegerea pe care o aveau. Jucătoarea care evoluează pe poziția 4 a ajuns în vara lui 2014 la Brașov de la CSU Oradea. Ashford a și fost înlocuită deja de Natasa Bucevac în lotul Olimpiei CSU Brașov.

În acest sezon, Ashford a jucat 13 partide pentru Olimpia CSU Brașov în LNBF. Ea a terminat cu medii de 6.8 puncte, 4.7 recuperări și 1.1 pase decisive. Americanca a avut procentaje de 49.2% de la 2 puncte, 27.2% de la 3 puncte și 81.5% de la linia de libere pentru o eficienţă medie de 8.2 unități. Shuanda Ashford a avut și două apariții în Cupa României în fața lui CST BC Alexandria când a totalizat 8.5 puncte, 5.5 recuperări și 1.5 pase decisive.

Shuanda Ashford și-a început cariera de jucătoare profesionistă în România. Ea a ajuns la CSU Oradea în vara lui 2013 după ce a absolvit la East Carolina University. Ashford a fost cea mai bună jucătoare a formaţiei bihorene în sezonul 2013/2014. În 22 de partide în LNBM, extrema de forță a avut medii statistice de 18.7 puncte, 8.0 recuperări și 1.5 pase decisive pentru o eficiență în medie de 19.1 unități.

Olimpia CSU Brașov va debuta în noul an pe 14 ianuarie, în deplasare cu CSM Satu Mare. Echipa condusă de Dan Calancea se află în acest moment pe locul 7 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin cu 9 victorii și 7 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!