Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Simina Avram, la cel mai bun meci din acest sezon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.12.2013

Simina Avram, componenta grupării CSU Olimpia Brașov, a izbutit cea mai bună prestație din actuala stagiune în meciul câștigat de echipa sa, pe teren propriu, împotriva celor de la SCM Craiova, în ultima etapă a turului din Liga Națională.

Baschetbalista de 18 ani a bifat 26 de minute în confruntarea cu oltencele, aceasta reușind un double-double cu 10 puncte și 10 recuperări. De asemenea, Simina a mai distribuit o pasă decisivă, a pierdut 2 mingi, pentru 14 unități la eficiență, respectiv un indice de 39 la capitolul +/-.

Din punct de vedere al procentajelor, brașoveanca a terminat cu 66.7% (4/6) la aruncările de 2 puncte, respectiv 50% (2/4) la libere. 

În prima parte a sezonului 2013-2014, Simina Avram a jucat în 13 partide, timp în care a adunat medii de 1.5 puncte pe meci, 2.1 recuperări, 0.3 pase decisive, 1.2 mingi pierdute, pentru un indice la eficiență de 1.8 pe partidă.

Avram&Co au terminat turul pe poziția a 7-a, cu 20 de puncte acumulate, având un bilanț de 7 victorii și 6 înfrângeri. De asemenea, gruparea de sub Tâmpa s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce au trecut într-o dublă manșă de Universitatea Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!