Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srdjan Jovanovic: "Avem doar varianta câștigării"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.01.2013

Srdjan Jovanovic, antrenorul lui BC Timișoara, a prefațat confruntarea de vineri (01.02), cu CSM Oradea, din etapa a 20-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin:

”După partida de la Cluj, pe care am pierdut-o în prelungiri, 85-94, nu mai avem decât varianta câștigării. Oradea vine din postura de lider al campionatului, nu mai pot pierde mai mult de 3 meciuri, probabil nu vor mai pierde această poziție, așa că ne rămâne să luptăm pentru un alt loc în fruntea clasamentului. Ne rămâne să luptăm, să jucăm bine și să sperăm că celelalte contracandidate ale noastre se împiedica, iar noi vom ajunge în primele 4, obiectiv pe care-l avem”.

De asemenea, tehnicianul ex-iugoslav a vorbit despre adversarul pe care îl va întâlni:

”Oradea are cele mai bune rezultate și în toată Europa nu sunt multe echipe care să aibă așa un parcurs excelent. Nu știu dacă vor ajunge în finala campionatului însă e sigur că poziția 1 din sezonul regulat nu o pot pierde. Meciul (n.r 88-85 pentru BC Timișoara) din tur a fost unul destul de ciudat. Am condus cu 15 puncte, apoi ei au egalat, apoi noi am câștigat. Oradea are un joc mai aparte, joacă cu un singur om mare sub panou, Topchov sau Ţîbârnă.” 

Declarații preluate de pe site-ul tmpress.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • observator :

    Capra vecinului
    "Ne rămâne să luptăm, să jucăm bine și să sperăm că celelalte contracandidate ale noastre se împiedica, iar noi vom ajunge în primele 4, obiectiv pe care-l avem”.Povestea cu "impiedicatul" este valabila si pentru Timisoara,se poate impiedica de acum si pina la finalul campionatului,daca ne conducem dupa proverbul"cine sapa groapa altuia, cade in ea"Echipa Timisoarei este o echipa cu jucatori buni,nu intamplator sunt in primele clasate,DAR,antrenorul ar trebui sa se gandeasca la strategii de joc, sa-si doreasca ca echipa sa fie competitiva nu "sa doreasca sa moara capra vecinului"pentru ai lua locul in clasament.Cat despre meciul de maine ,sa castige cel mai bun!

    cu 11 ani în urmă (31.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!