Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srdjan Jovanovic: "Avem șansele noastre"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.04.2013

Srdjan Jovanovic, antrenorul principal al echipei BC Timișoara, prefațează confruntarea cu CSU Ploiești din turul inaugural al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin:

“Zlatko este în continuare accidentat. Mi-a spus că nu se simte prea bine, acuză dureri în zona coastelor, iar mâine va face analize complete, ca să ştim dacă ne poate ajuta în următoarele partide. Ce mai pot spune ? Ghinion din nou: s-a accidentat în minutul 3 al celui de-al doilea meci. Ne-a fost greu, pentru că este un jucător de 15-20 de puncte, care poate face diferenţa. A fost o lovitură resimţită din plin, dar chiar şi aşa am jucat bine şi am fost aproape de victorie. Doar întâmplarea a făcut să nu ne întoarcem de acolo cu o victorie din cele două meciuri

Nu vreau să mă gândesc că orice meci pierdut înseamnă finalul campionatului pentru noi. Am vorbit cu jucătorii şi ştim că suntem capabili de două victorii acasă şi vom vedea apoi ce se întâmplă. Orice meci împotriva Ploieştiului aduce presiune, pentru că ei sunt campioni şi compun o echipă bună. Noi avem şansele noastre, deoarece adversarii și-au dovedit punctele lor slabe, nu mai sunt atât de solizi ca anul trecut şi cu siguranţă îi putem bate”. (bctimisoara.ro)

Scorul general al seriei este de 2-0 în favoarea campioanei în exercițiu. Seria se joacă în sistemul cel mai bun din cinci jocuri.

Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!