Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srdjan Jovanovic: "Cu siguranţă, s-a simţit oboseala în jocul nostru"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.01.2013

BC Timişoara a pus aseară capăt unei serii de cinci victorii la rând, după ce a cedat pe teren propriu, 67-77 în faţa lui BC Mureş Tg-Mureş. Bănăţenii au pierdut trei din cele patru sferturi şi au alergat mereu după adversari.

Antrenorul Srdjan Jovanovic a pus înfrângerea pe seama oboselii.

Cu siguranță, s-a simțit oboseala în jocul nostru și, așa cum am spus și înaintea jocului, BC Mureș a fost în acest moment mult mai proaspătă. Noi nu am avut timp să pregătim mare lucru după meciul cu Asesoft, am avut puține antrenamente la dispoziție. Trebuie să îi felicit pe cei de la Mureș, au jucat bine, iar fostul nostru jucător, Păltinișanu, a fost poate cel mai bun om al lor. Nu pot să spun că nu am luptat, dar fără energie, e foarte greu. (druckeria.ro)

Timişorenii evoluează etapa viitoare în deplasare, cu CSM Bucureşti.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    scuze
    Scuze se gasesc,vezi si motivele...

    cu 11 ani în urmă (11.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!