Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srdjan Jovanovic despre Asesoft: "E un meci mare, dar nu o revanşă"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
05.01.2013

Luni, într-un meci restanţă din LNBM se vor întâlni BC Timişoara şi CSU Asesoft Ploieşti. Este primul duel dintre formaţiile care au disputat finala ediţiei trecute de campionat, câştigată de formaţia din Ploieşti.

După calificarea în Final-four în Cupa României, Leii din Banat primesc acum vizita campioanei. Antrenorul Srdjan Jovanovic vorbeşte acum din postura de principal despre jocul împotriva prahovenilor. Sârbul nu doreşte să le insufle elevilor săi sentimentul unei revanşe, dar recunoaşte că partida este una foarte importantă.

Cu siguranţă va fi un meci mare, unul dintre derbyurile României. Este reeditarea precedentei finale de campionat, deţinătoarea titlului vine la Timişoara – cred că toate acestea sunt argumente să abordăm meciul cu maximă motivaţie. Consider că şi adversarii vor veni aici foarte montaţi. Nu cred că trebuie să privim partida ca o revanşă pentru ceea ce a fost în finală. Nu este plăcut să pierzi patru meciuri în faţa unei echipe, dar trebuie să ne concentrăm la ceea ce se întâmplă pe teren, nu la trecut.

Jocul dintre BC Timişoara şi CSU Ploieşti va avea loc luni, de la ora 17:45 la sala C. Jude şi va fi transmis de Digisport şi Digi24 Timişoara. Postul local va intra în emisie cu 15 minute mai devreme pentru a oferi interviuri înainte de joc.

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    C,N,G
    Si parca vad ca va fi condusa de Ciulin,Nitu si Grigoras.

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    @sorin
    Daca sunt prezenti ciulin si grigoras nu mai conteaza care este al treilea.
    Hai Timisoara.

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde
  • realHQ :

    :)
    Doru Vinasi, Marius Ciulin, Sorin Drugau. Ca info: pe siteul federatiei exista trecute brigazile de arbitri + comisarii la fiecare partida.

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    realHQ
    cand se aleg brigazile si cum se face asta... nu stiu... dar ma intrebam cum se face ca Grigoras sau Ciulin sunt mereu la Ploiesti HAI TIMISOARA...

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!