Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srdjan Jovanovic: "Mureşul e mai odihnită, sper ca acest lucru să nu-şi spună cuvântul"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
10.01.2013

Dan Păltinişanu revine ca adversar la Timişoara

Aflată pe locul doi la finalul turului, BC Timişoara primeşte astăzi vizita lui BC Mureş Tg-Mureş. Alb-violeţii îşi doresc să continue seria bună începută anul trecut şi să bifeze un nou succes. Leii din Banat vin după cinci victorii consecutive, dar ştiu că va fi greu să se impună în faţa mureşenilor. Conform site-ului oficial al clubului, antrenorul Srdjan Jovanovic speră ca elevii săi să fie proaspeţi, asta după ce luni au dus o bătălie cu repriză de prelungiri în meciul cu Asesoft.

Vrem să profităm de perioada bună pe care o parcurgem, să adunăm încă două puncte în clasament şi să confirmăm forma în care suntem. Este doar prima etapă din retur, însă noi ne aflăm deja la al treilea meci al anului, după victoriile cu Sibiul şi Ploieştiul. Adversarii noştri sunt mai proaspeţi, ei nemaijucând de trei săptămâni, dar sper ca asta să nu-i spună cuvântul. Mureşul are o echipă schimbată faţă de tur, mult mai bună, cu rotaţie lungă şi care se află printre primele 4-5 forţe ale campionatului. Trebuie să fim atenţi, aşa că le voi cere băieţilor concentrare maximă. Fostul nostru jucător, Branko Cuic este un lider al mureşenilor şi cred că el şi Dan Păltinişanu vor evolua foarte motivaţi în partida de mâine.

Partida are loc astăzi de la ora 20:00 şi va fi transmisă de Digisport 2 şi de Digi24 Timişoara (de la ora 19:45).

foto: fortaviola.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!