Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srdjan Jovanovic: ”Nu este momentul să ne plângem!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.01.2013

Srdjan Jovanovic spune că nu este momentul pentru regrete vizavis de înfrângerea cu CSM București, mai ales că pentru echipa sa urmează un meci dificil, cu Energia Rovinari.

Nu este momentul să plângem, nici nu trebuie să stricăm ceea ce am făcut bun atâta timp. Trebuie să fim mai atenţi, trebuie să ne schimbăm atitudinea şi să jucăm fiecare meci, ca şi cum ar fi cel mai important. Sâmbătă întâlnim Energia, o echipă în faţa căreia am pierdut la un punct în ultimele două deplasări. Este o echipă bună şi trebuie să tratăm meciul cu maximă responsabilitate. Avem nevoie de victorie în fiecare meci pentru a ne clasa în primele patru locuri la finele sezonului regulat. Mă bazez pe fiecare jucător din lot şi sunt atent şi la echipa de tineret, a declarat antrenorul citat de banatsport.ro.

Partida dintre BC Timișoara și Energia Rovinari va avea loc sâmbătă, de la ora 18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!