Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srecko Sekulovic: "Avem mai multe meciuri dificile în deplasare. Va fi greu"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.01.2013

Srecko Sekulovic, antrenorul principal al lui BC Mureș, a vorbit despre situația actuală a echipei sale, după sărbătorile de iarnă și la revenirea după scurta pauză pe care au avut-o jucătorii și staff-ul tehnic după încheierea turului de campionat:

"Este foarte greu să-ţi recapeţi ritmul după sărbători, dar sunt convins că vom deveni mai puternici. Ceskovic a reînceput antrenamentele, Păltinişanu este aici, Barro va sosi în curând. Sper că Pălti ne va ajuta în jocul sub panou, ca şi senegalezul. Am avut noroc că Păltinişanu a hotărât să joace la noi, şi sunt convins că o va face bine. Despre Barro pot spune că am jucat împotriva lui când am antrenat în Ungaria şi mereu am avut probleme de a contracara jocul lui. Este un pivot atletic, care cunoaşte jocul sub panou sper să fie în formă bună.

Va fi greu în retur fiindcă avem mai multe meciuri dificile în deplasare, dar este un campionat foarte puternic. Noi vrem să câştigăm toate meciurile, nu ne predăm niciodată. Aşa vom aborda jocul şi la Timişoara. Am pierdut destul de uşor acasă în primul meci din tur, vrem să răzbunăm acel eşec după care multă lume prevestea că o să ajungem în play-out. Dar iată că cu multă muncă am reuşit să ajungem unde suntem şi acum, dar campionatul este unul foarte echilibrat, cu un nivel ridicat." (bcmures.com)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!