Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srecko Sekulovic: ”Cu Sibiul am arătat că avem bancă lungă!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.12.2012

Antrenorul ”tigrilor” este bucuros că a obținut victoria și consideră că foarte importantă în stabilirea rezultatului final a fost banca de rezerve. Sekulovic așteaptă vacanța de iarnă pentru ca echipa sa să își revină după turul de campionat.

O echipă întodeauna devine mult mai motivată când soseşte un alt antrenor, mi-a şi fost frică de ei, şi sibienii au demonstrat că sunt o echipă bună. Dar astăzi am câştigat datorită prestaţiei tuturor care au intrat în teren. Am arătat că avem bancă lungă, chiar dacă acum suntem la capătul turului şi toţi sunt epuizaţi sau accidentaţi. Mulţumesc şi spectatorilor, care şi astăzi au fost cel de al şaselea  jucător. Vin sărbătorile, sper să ne odihnim un pic, mai ales mental. Avem nevoie, chiar dacă vacanţa va fi foarte scurtă, a declarat tehnicianul pentru site-ul oficial al echipei BC Mureș Tg. Mureș.

În ultima etapă a turului BC Mureș va juca la Miercurea Ciuc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!