Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srecko Sekulovic: "E foarte dificil să joci când îți lipsesc trei jucători"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.12.2012

Foto: Jeff Warder

Srecko Sekulovic, antrenorul principal al lui BC Mureș a vorbit despre eșecul de la Oradea, problemele medicale și care este obiectivul echipei sale pentru prima parte a sezonului actual.

 "În primul rând vreau să felicit Oradea pentru victoria obținută. A găsit soluții potrivite pentru a expune problemele noastre de efectiv. Noi nu am putut juca la capacitate maximă în această seară. Era imposibil să o facem în condițiile în care ne-au lipsit Ciric, Balaban și Ceskovic. E foarte dificil să joci împotriva oricui atunci când îți lipsesc trei jucători de bază și cu atât mai greu la Oradea. Care este o echipă foarte solidă și nu întâmplător e în fruntea clasamentului.

Noi am încercat, dar am reușit să jucăm cu Oradea în primul sfert și poate până la jumătatea sfertului 2. Apoi, așa cum era de așteptat, greul a apăsat pe umerii unui număr redus de jucători și ne-a fost imposibil să ținem pasul cu adversarul. Mai ales că Oradea a iuțit ritmul jocul și cu asta ne-a epuizat mult mai rapid.

Am venit obosiți după un meci foarte solicitant cu Cluj și în condițiile absențelor acest aspect s-a resimțit și mai mult. Am încercat să jucăm cu Oradea, dar știam că va fi foarte greu și că e posibil să nu ne ridicăm la nivelul dorit. Felicit Oradea pentru că a demonstrat că are capacitatea să-și simplifice misiunea.

Nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne pregătim pentru meciul de sâmbătă, cu Pitești. Va fi un meci extrem de dificil și de important pentru noi. Acesta este un meci foarte important, dar dacă vrem să fim în grafic trebuie să încercăm o victorie."

Întrebat care este target-ul echipei pentru acest tur de campionat, Sekulovic a spus următoarele:

 "Am stabilit împreună cu conducerea că 10 victorii la încheierea turului este un rezultat bun pentru noi în această prima parte de sezon. Avem nevoie de trei victorii în partidele cu Pitești, Dinamo, Miercurea Ciuc și Sibiu."

Chestionat pe marginea numărului mare de accidentări și dacă acest lucru poate avea legătură cu absența sa de la echipă pentru trei săptămâni Sekulovic a spus următoarele:

 "Este o întrebare dificilă. Nu știu dacă are o legătură sau nu. Îmi e foarte greu să răspuns pentru că nu știu. Poate și dacă eram eu aici aceste accidentări se întâmplau. Am încredere în colegii mei care au lucrat cu echipa în absența mea."

Referitor la accidentări sekulovic a spus următoarele:

 "Ciric ar fi putut forța să joace în această seară, dar ne-am fi asumat un risc destul de mare. Nu am dorit să mi-l asum tocmai pentru că avem și alte probleme medicale și știam că la Oradea ne va fi foarte greu. Ne era greu și cu echipa întreagă. Dar foarte probabil el va juca sâmbătă cu Piteștiul. Ceskovic are problemă la inghinali care s-a agravat și nu știm pentru ce perioadă l-am pierdut. Oricum e o problemă destul de gravă. Iar Balaban se pare că are probleme la spate."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!