Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srecko Sekulovic este așteptat în această seară la Târgu-Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.11.2012

Srecko Sekulovic, antrenorul principal al lui BC Mureș, va putea să-și conducă echipa în meciul din etapa a 10-a în Liga Națională de baschet masculin. Tehnicianul ex-iugoslav a absentat la precedentele trei patide ale ardelenilor din cauza problemelor administrative cu privire la prelungirea vizei de ședere a sârbului în România.

Sekulovic a primit undă verde în cursul zilei de luni (26.11), fiind așteptat în această seară la Târgu-Mureș. Astfel, el va avea la dispoziție trei zile de pregătire înaintea următorului joc.

În perioada cât a absentat, BC Mureș a învins pe SCM U Craiova, însă a pierdut cu CSM București și Energia Rovinari. La cele trei partide fără Sekulovic, echipa a fost condusă de secundul Szaszgaspar Barnabas, alături de George Trif și managerul Bruno Roschnafsky. După un început ce a cuprins cinci victorii și o înfrângere avându-l pe Sekulovic pe bancă, alb-albaștrii se află la 6-3 în acest moment.

Următorul meci al BC Mureș este programat pentru vineri (30.11), pe teren propriu. Adversar va fi U Mobitelco Cluj-Napoca. Partida poate fi urmărită în transmisiune directă la DigiSport, cu începere de la ora 18:15.

1 comentariu la aceasta stire:
  • realHQ :

    Doar la noi...
    ...se poate ca un strain sa nu-si innoiasca permisul de munca / prelugeasca viza din timp, sau daca are dificultati/ nu are timp/ sa nu fie ajutat sa o faca de catre organizatorul de competitii sau cine se ocupa cu birocratia asta din clubul la care activeaza.

    cu 11 ani în urmă (26.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!