Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srecko Sekulovic: "Jakab ne-a ajutat mult sub panou"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.10.2012

Srecko Sekulovic pare să indice numărul victoriilor obținute de BC Mureș în actuala ediție de campionat

Srecko Sekulovic, antrenorul lui BC Mureș, a explicat victoria din meciul cu Timba Timișoara în etapa a 4-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13. Rezultatul final a fost de 77-63.

"Este foarte greu să menţii concentrarea pe tot parcursul meciului, noi am avut periaode bune, ne-am apărat bine. Am alternat apărările, astfel i-am deranjat pe cei din Timişoara. Din păcate cei doi de pe poziţia 5, Balaban şi Adebayo nu au arătat foarte mult, astfel Jakab Kriszti a primit munute multe şi ţin să-l evidenţiez pe Jakab fiindcă ne-a ajutat mult sub panou. Asta e, ştiu suntem un pic obosiţi şi după drumul lung până Timişoara, dar ne pregătim pentru următorul meci." (bcmures.com)

Adversarul alb-albaștrilor va fi CSȘ Giurgiu. Partida se va disputa la Târgu-Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!