Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srecko Sekulovic: "Mai bine să câştigăm cu joc slab, decât să pierdem când jucăm bine"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.11.2012

Foto: Halmagyi Zsolt

BC Mureş Târgu Mureş a fost la câteva minute distanţă de o surpriză negativă. Confruntarea de la malul Mării Negre s-a încheiat cu scorul de 60-58 în favoarea gazdelor graţie coşului marcat de Vaidotas Peciukas în ultimele secunde ale disputei.

Într-o declaraţie acordată site-ului bcmures.com, antrenorul Srecko Sekulovic a declarat că s-a resimţit o anumită oboseală în rândul jucătorilor săi respectiv faptul că pivoţii nu prea au ajutat aşa cum era normal.

Mai bine să câştigăm cu joc slab, decât să pierdem când jucăm bine. S-a simţit o oboseală după drumul de ieri, de mai bine de 10 ore şi din păcate pivoţii nu prea ne au ajutat astăzi, în afară de munca depusă în apărare de către Adebayo.  Am oferit un avantaj de 10 puncte de la început, iar echipa constănţeană a ştiut să profite de acest fapt, au luat avânt şi ne-a fost foarte greu să-i ajungem. Dar bine că ne-am revenit până-n final, 2 puncte sunt 2 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!