Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Srecko Sekulovic: „Poate era mai bine să pierdem la 15 puncte și atunci nu plângeam”

Paul Olar

Paul Olar
24.12.2014

BC Mureș Târgu-Mureș a cedat ultimul duel al anului. “Tigrii” s-au văzut înfrânți de U Banca Transilvania, scor 75-73.
Prezent la conferința de presă, Srecko Sekulovic a explicat eșecul mureșenilor, motivând că trupa sa a reprezentat combatanta „mai bună”.

„Am meritat acest meci, deorece am fost echipa mai bună, însă la sfârșit, clujenii au fost mai norocoși. Noi am comis câteva greșeli la final și acesta este rezultatul. Felicit echipa Clujului, iar noi am făcut o primă repriză proastă, ratând numeroase aruncări. Ne-am revenit, dar la final au contat și faulturile lui Vaidotas Peciukas sau Ivan Ivanovic, respectiv accidentarea lui Goran Gajovic. Momentul cheie a fost recuperarea ofensivă de la liberele lui Mihai Silvășan. Țin să îmi felicit jucătorii, am revenit într-un joc dificil. U BT este o formație puternică, are o sală frumoasă, dar am fost aproape să câștigăm meciul. Din prisma acestui lucru, rezultatul ne doare. Poate era mai bine să pierdem la 15 puncte și atunci nu plângeam.”

Mureșenii s-au mișcat admirabil pe piața transferurilor, bătând palma cu Kyndall Dykes. Sekulovic își pune speranțe în american și afirmă cu încredere că trupa sa va deveni un adversar redutabil.

„Evident, practicăm un baschet mai bun decât a începutul campionatului. Precum s-a văzut în această seară, am progresat. Am controlat o bună parte a întâlnirii și odată cu sosirea lui Kyndall Dykes, vom fi mai puternici. S-a văzut că Goran Gajovic este un jucător de care avem nevoie, izbutind 17 puncte și 10 recuperări. Aceste statistici sunt bune pentru o extremă, așa că împreună cu Dykes, vom căpăta forță. Sperăm la un retur pe cinste.”

În final, specialistul sârb a afirmat faptul că BC Mureș nu va efectua alte modificări de efectiv.

„Nu, până acum nu. Am terminat cu transferurile, nu mai avem bani.”

*Foto: Báthori Zsigmond

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    poate,
    dar poate era mai bine sa cistigam!

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Lebron :

    Srecko
    sau poate ar fi mai bine sa ne lasi! cred ca e un bun psiholog dar ca si antrenor foarte slab...sa ma anuntati si pe mine cand marcheaza Muresu dintr-o schema a la Srecko

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    cronicaru
    Stia bineantrenorul cand s-a referit la bani.. ...din ianuarie m-ai vorbim....bine k si-au dat seama intr-un final de unde are Muresul atatia bani la fotbal dar si la baschet.

    cu 9 ani în urmă (25.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    dada
    Cum isi permite Muresul sa aiba 2 echipe atat de valoroase din fonduri de la Consiliul Judetean ? Simplu fondurile vin si de altundeva...sper ca DNA sa vada de unde vin !!!

    cu 9 ani în urmă (26.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!