Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stacey Nolan: „Avantajul nostru e că jucăm în această formulă de la începutul sezonului”

Luci Anton

Luci Anton
06.04.2011

ICIM Universitatea Vasile Goldiş s-a impus pentru a doua oară în faţa celor de la LMK Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 46-66, după ce au câştigat şi meciul tur la scorul de 84-59. Aşadar, fetele antrenate de Stacey Nolan urmează a juca Finala în compania celor de la CSM Satu Mare, învingătoarea din cealaltă bătălie a Fazei I a play-off-ului, la feminin. Tehnicianul echipei victorioase, Stacey Nolan, a dezvăluit cheia dublei reuşite din manşa cu Sepsi: apărarea foarte bună, dar şi jocul în echipă. Totodată, Nolan a afirmat că atu-ul formaţiei sale în faţa adversarilor din Finală poate fi chimia dintre jucătoare, ICIM începând sezonul aproximativ în aceeaşi formulă în care evoluează şi acum, efectuând de-a lungul sezonului o singură schimbare în lot.

A fost un meci echilibrat la început, dar am crescut pas cu pas. Cred că este o surpriză victoria la o asemenea diferenţă, pentru că Sepsi este o echipă valoroasă cu un antrenor bun. Dar fetele au strâns rândurile, au evoluat ca o adevărată echipă şi au învins. Avem un avantaj pentru Finală, deoarece jucăm în această formulă de la începutul sezonului. Singura modificare este Graham, dar ea a fost sezonul precedent la noi. Orice modificare în lot pe parcursul sezonului afectează chimia echipei. S-a văzut asta la adversarii nostri. Dacă fetele vor fi sănătoase avem o şansă în plus.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!