Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stacey Nolan: ”Echipa din Cehia s-a menajat la Arad”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.01.2011

Antrenorul echipei BC ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad, americanul Stacey Nolan, a declarat, miercuri seară, după meciul dintre ICIM și Valosun Brno, scor 88-58, că formația pe care o antrenează este pregătită pentru Final Four-ul Ligii Europei Centrale.

Tehnicianul grupării ardelene a fost mulțumit de randamentul jucătoarelor sale însă a ținut să precizeze că ecartul de pe tabelă este oarecum nefiresc. “Am câştigat la o asemenea diferenţă, pentu că adversarele nu au venit în formulă completă. Cu jucătoarele de bază, formaţia din Brno ne-ar fi pus mult mai multe probleme”, a completat Nolan.

Conform ediției online a sportarad.ro, antrenorul echipei ICIM Arad a lăudat evoluția fetelor sale atât în atac cât și în apărare. ”Am jucat foarte bine ofensiv, dar ca să obţii ceva îţi trebiie şi o apărare pe măsură”, a mai punctat tehnicianul american.

Stacey Nolan este convins că gruparea din Cehia nu a riscat la Arad, însă va arăta altceva la Final Four. ”Cei din Brno, probabil, şi-au dat seama că le va fi greu să obţină victoria şi au preferat să se menajeze pentru jocul decisiv de calificare, de săptămâna viitoare, de la Viena. Suntem pregătiţi de Final Four, inclusiv organizatoric, pentru că şi din acest punct de vedere vrem să fim la înălţime”, a spus Dan Moraru, director tehnic ICIM Univ Goldiş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!